Zidne obloge

Samo u Beogradu i Novom Sadu

Ukoliko želite da Vaš prostor bude unikatan i modernog izgleda, predlažemo da Vaš izbor budu ZIDNE OBLOGE. Potpuno je svejedno da li odaberete dezen drvenih letvica, dezen mermera ili neki drugi dezen, ugradnja je brza i laka, a estetski efekat koji enterijer poprima je upečatljiv.

Zidne obloge
Linerio
cena od 2.999 din/kom
Zidne obloge
Ceramin
cena od 3.699 din/m2
Zidne obloge
Zidne letvice
cena od 3.999 din/m2
Zidne obloge
Rocko
cena od 7.999 din/m2

Pored estetike, zidne obloge iz naše ponude su otporne na vodu, odličan su zvučni izolator i veoma lagane za održavanje. Izrađene su od recikliranih ili prirodnih materijala, a u isto vreme su jake i stabilne.

Zidne obloge

Zahvaljujući mogućnostima kombinovanja i svojim karakteristikama, najčešće se koriste za akcentovanje zidova u sobama (TV zidove, zidove iza uzglavlja kreveta...), u hodnicima itd.

Zidne obloge
Zidne obloge

U našim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, možete pronaći preko 15 dezena zidnih obloga i to u pločama i kao dekorativne zidne letvice.

Zidne obloge
Zidne obloge
Zidne obloge

Na Vama je samo da odaberete dezen koji odgovara Vašem prostoru. Mi ćemo se pobrinuti da Vam kupovina bude ugodna.

Kada je ugradnja zidnih obloga u pitanju, lakoća postavljanja i uklapanja čini ih pogodnim za DIY projekte tj. za sve one koji više vole da budu sami svoji majstori . Za ostale na raspolaganju su Vam naši montažeri.

Zidne obloge

Posetite naše prodavnice sa ponudom zidnih obloga na sledećim lokacijama:

Beograd:

Novi Sad