Pogodnosti pri kupovini

Kada ste odlučili šta Vam sve od proizvoda i usluga treba da biste renovirali i opremili dom, shvatili ste da je to ipak ozbiljnija investicija. Da ne biste dolazili u situaciju da od nekih stvari odustajete ili neka sređivanja odlažete za prigodniji trenutak, pobrinuli smo se da Vam obezbedimo različite pogodnosti pri kupovini zbog čega ćete sada, a ne kasnije, moći da uživate u svom lepšem domu.

 • Odloženo plaćanje

  Kako biste bili u prilici da odmah uživate u lepo sređenom i novom ambijentu, a platite kasnije, iskoristite i povoljne uslove plaćanja - na 6 i 12 mesečnih rata BEZ KAMATE. Postoji više opcija plaćanja na rate, a važno je da minimalni iznos rate bude veći od 2.000 RSD.

  Putem administrativne zabrane

  O uslovima plaćanja se lako i jednostavno možete informisati i bez dolaska u prodavnicu:

  1. Proverite sa najbližom prodavnicom (putem telefona ili mail-a), da li kompanija u kojoj ste zaposleni već ima ugovor sa Galerijom Podova o prodaji na rate zaposlenima putem administrativne zabrane;
  2. Preuzmite obrasce;
  3. Popunite ih i overite u svojoj firmi;
  4. Posetite neku od naših prodavnica, ponesite overene obrasce i uživajte u kupovini.

  Obrasci:

  Kupovina na rate moguća je za sva zaposlena lica, kao i za lica zaposlena na određeno vreme ukoliko im je Ugovor o radu isti ili duži od perioda otplate kredita.

  Čekovi građana

  Samo ponesite čekove sa sobom. U prodavnici ćete ih popuniti i dogovoriti sa našim prodavcima na koliko čekova želite da razdelite kupovinu.

  Kreditne kartice Banca Intesa

  Svi korisnici kreditnih kartica Banca Intesa (iz programa MasterCard, VISA i American Express) mogu platiti odloženo na 6 rata bez kamate.

  Krediti za penzionere

  Ugovori sa penzionerima bez starosne granice o prodaji robe na rate do 12 mesečnih rata bez kamate.

 • Program lojalnosti

  Ukoliko ste član našeg programa lojalnosti Inspiration Card možete ostvariti popust na sve račune i sve proizvode. Popust po kartici lojalnosti se sabira sa proizvodima koji su već na popustu, kao i sa politikom vrednosnih popusta. Sve ovo važi, kako u prodavnicama, tako i za kupovinu preko web shop-a.

  Zbog čega da postanete član našeg programa lojalnosti?

  Kartica lojalnosti

  Ukoliko vam se dopadaju naši proizvodi i usluge, način na koji možete da porazgovarate sa našim prodavcima i dobijete savet, želite da Vas informišemo o aktuelnim akcijama, popustima i novim proizvodima, eto prilike da postanete član našeg programa lojalnosti.

  Naš program lojalnosti Inspiration Card, pored informisanja o aktuelnostima, obezbediće Vam i dodatnih 5% popusta na bilo koji proizvod, kao i račun u celini.

  Kako do naše kartice lojalnosti?

  Vlasnik kartice lojalnosti možete postati kada:

  Uz jedan od navedenih uslova potrebno je i da potpišete pristupnicu za karticu lojalnosti (ukoliko kupujete u prodavnici) ili čekirate "saglasnost pristupanju" ako se prijavljujete online, kojom potvrđujete da želite da Vas kontaktiramo kako bismo podelili informacije koje Vas interesuju. U svakoj fazi vodimo računa o zaštiti Vaših podataka kroz Politiku privatnosti.

  Kako da ostvarim popust?

  Popust po kartici lojalnosti možete ostvariti kako prilikom kupovine u našim prodavnicama, isto tako i za kupovinu putem web shopa. Popust će Vam automatski biti obračunat, a potrebno je samo da:

  • U prodavnici - pokažete karticu ili kažete svoje ime i prezime,
  • U web shop-u - ukucate broj kartice u odgovarajuće polje.

  Sabiranje popusta

  Bez obzira da li su proizvodi koje ste kupili već bili na nekoj akciji, popust po kartici lojalnosti se dodaje na akcijske proizvode, a sabira se i sa vrednosnim popustima.

 • Vrednosni popusti

  Ukoliko planirate malo veću investiciju u sređivanje kuće ili stana, omogućili smo dodatne popuste u zavisnosti od vrednosti računa. Ova vrsta popusta je naročito interesantna kod kupovine parketa, laminata, keramičkih pločica, jer se radi o podovima koji pored osnovnog zahtevaju i prateći materijal, pa je samim tim i vrednost računa veća.

  Popusti u zavisnosti od vrednosti računa

  Skala vrednosnih popusta:

  • od 250.000,00 RSD do 500.000,00 RSD - 3%
  • od 500.001,00 RSD do 1.000.000,00 RSD - 4%
  • preko 1.000.001,00 RSD - 5%

  Sabiranje popusta

  Bez obzira da li su proizvodi koje ste kupili već bili na nekoj akciji, vrednosni popusti se dodaju na sve prethodne popuste. Vrednosni popusti važe za kupovinu u prodavnicama ili web shopu.