Saradnici

Prodajom podnih obloga i dekoracije godinama unazad nastojimo da našim kupcima olakšamo uređenje životnog prostora. Bez obzira da li je u pitanju pomoć u osmišljavanju izgleda prostora ili ugradnja podnih obloga, važno nam je da obezbedimo adekvatne i pouzdane saradnike koji će kupcima pomoći, čak i onda kada oni to mogu sami da urade.

Ukoliko Vam je interesantna neka od usluga koje pružamo našim kupcima i prepoznajete da bismo mogli da sarađujemo, budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo zajedno kupcima pružali podršku u uređenju enterijera.

 • Dizajneri enterijera

  Jedna od usluga koje razvijamo je da našim kupcima, kroz Dizajn enterijera, pomognemo da lakše zamisle buduće promene u svom domu. Odluka kupaca o tome šta će kupiti jako često zavisi od toga koliko su u mogućnosti da vizualizuju i osete budući prostor uz neki od naših proizvoda.

  Kako bismo im to omogućili razvili smo platformu gde spajamo želje kupaca sa mogućim rešenjima. U tome nam pomažu saradnici koji su po profesiji ili po opredeljenju dizajneri enterijera i koji su vešti u nekom od programa za obradu fotografija.

  Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje sa nama i želite da pomognete nekom da ulepša svoj životni prostor budite slobodni da nas kontaktirate.

  Dizajniranje enterijera - pre
  Dizajniranje enterijera - posle
 • Arhitekte

  Ukoliko sarađujete sa klijentima koji od enterijera žele da iskorače iz klasičnog i uobičajenog i u svoj životni prostor unesu dozu luksuza i elegancija, naša premium ponuda je pravo rešenje. U saradnji sa dobavljačima osmislili smo jedinstvenu ponudu tepiha, tepisona i parketa koja može da odgovori i najkreativnijim zahtevima.

  Deo premium ponude možete pogledati na sajtu, a za kompletniji uvid u ponudu preporučujemo da posetite neku od naših prodavnica u Beogradu i Novom Sadu.

  Ukoliko Vaši klijenti žele nešto što je unikatno i ekskluzivno predlažemo Vam da zajedno posetite G/STUDIO. U pitanju je mesto sa jedinstvenim tepisima i podovima vrhunskog dizajna i kvaliteta vodećih svetskih brendova.

  Za više informacija o potencijalnoj saradnji budite slobodni da nas kontaktirate.

  G Studio
 • Podopolagači

  Već dugi niz godina razvijamo uspešnu saradnju sa timovima podopolagača širom Srbije i Crne Gore kako bismo našim kupcima pružili kvalitetnu uslugu ugradnje podnih obloga. Trenutno sarađujemo sa preko 30 timova podopolagača. Svaki tim ima svoje članove koji vrlo savesno, odgovorno i prema pravilima struke ugrađuju podove, bez obzira da li se radi o stambenim objektima ili poslovnim prostorima.

  Kako bismo znanje i veštine ugradnje držali na visokom nivou, u saradnji sa Tarkett Akademijom za naše saradnike svake godine organizujemo obuke za podopolagače i izdavanje sertifikata. Obuke se organizuju u zavisnosti od interesovanja saradnika, vrste poda, potrebe za dopunom znanja i sl.

  Ukoliko imate svoju podopolagačku firmu i zainteresovani ste da na ovaj način sarađujete sa nama budite slobodni da nas kontaktirate.

  Podopolagači