Black Friday - Usled povećanog broja porudžbina,
može doći do produžetka roka isporuke. Hvala na razumevanju.

Izgradite karijeru kod nas

Kako polovinu svog budnog života provodimo na poslu, od velike je važnosti gde radimo, šta radimo, ko su nam kolege, u šta verujemo i kakve vrednosti zastupamo.

Ukoliko Vam se dopada dinamika koju nosi maloprodaja, a uz to volite da pomažete drugima i savetujete ih o proizvodima za uređenje enterijera, mi smo prava kompanija za Vas.

Saznajte o našoj viziji i vrednostima u koje verujemo, kako stičemo i delimo iskustva i na koje benefite od strane kompanije možemo da računamo.

Ukoliko Vam se sve to dopadne, prijavite se na neku od otvorenih pozicija ili nam pošaljite slobodnu prijavu.

 • Vizija i vrednosti

  Unosimo pozitivnu promenu i radost u životnu i radnu svakodnevnicu svih naših kupaca.

  Gradimo duh podrške i prijateljstva kroz ponudu najboljih proizvoda i rešenja za opremanje, pomoć u izboru prema stilu i potrebama kupaca, podršku u ugradnji i održavanju, sa željom da najboljim rešenjima pokrenemo promene na bolje.

  Galerija Podova - Vizija i vrednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrednosti
  Galerija Podova - Vizija i vrednosti
 • Iskustvo kolega

  Sastavni deo našeg uspeha i dugogodišnje pozicije na tržištu su naši zaposleni, vrsni trgovci koji nose bogato znanje, iskustvo, kulturu i timski duh. I spremni su da sve to podele sa novim kolegama željnim učenja i dokazivanja.

  Bojana Rodić - Regionalna menadžerka maloprodaje

  Bojana Rodić - Regionalna menadžerka maloprodaje"Prvi put sam se susrela sa Galerijom Podova kada sam pre više godina bila u ulozi kupca. Sećam se da sam bila fascinirana sa kojom lakoćom i osmehom je prodavac radio svoj posao.

  Danas, kao deo prodajnog tima, ponosna sam na svoje kolege, kao i na saradnju sa ostalim sektorima. Uvek smo tu jedni za druge i uvek nađemo način da zajednički pređemo prepreke.

  Galerija Podova je kompanija koja neguje tradiciju, poštuje i uvažava sve zaposlene i njihove vrednosti. Prepoznaje talenat i daje priliku da se razvijamo i napredujemo. Lepo je raditi u okruženju koje misli o nama."

  Marija Dragović - Zamenica menadžera prodavnice

  Marija Dragović - Zamenica menadžera prodavnice"Svakodnevno se suočavam sa manjim i većim izazovima, savladavam ih uz pomoć svojih kolega od kojih sam na početku svoje karijere mnogo naučila. Svakodnevno stičem nova iskustva i prevazilazim svoja očekivanja.

  Motiviše me prijatno radno okruženje, usmerenost ka kupcu, ličnim i kompanijskim ciljevima i rezultatima, kao i lično profesionalno usavršavanje.

  Galerija Podova kao kompanija pruža jednake mogućnosti svim novim kolegama, a ujedno stavlja na raspolaganje sredstva za lični i profesionalni napredak, kroz stručnu podršku i temeljan pristup."

  Mića Sirovica - Zamenik menadžera prodavnice

  Mića Sirovica - Zamenik menadžera prodavnice"S obzirom na moje dugogodišnje radno iskustvo, sve što znam delim sa kolegama, učestvujemo zajedno u prodaji, rešavamo probleme, postižemo plan i zadate ciljeve.

  Sve što sam u životu postigao, postigao sam radom i trudom u Galeriji Podova. I da ponovo biram, opet bih isto izabrao. Moja kompanija je odolela raznim izazovima, jer je rasla na zdravim osnovama.

  Zdravo radno okruženje, briga o zaposlenima, mogućnost napredovanja, redovna primanja, bonusi, regres, stipendije za decu zaposlenih (srednja i visoka škola), jasno definisano radno vreme, dodatno zdravstveno osiguranje… To sve imate u Galeriji Podova."

   

 • Beneficije
  • Dodatno zdravstveno osiguranje
  • Program mentorstva
  • Edukacija, profesionalni razvoj
  • Nagrade, bonusi
  • Timska druženja
 • Otvorene pozicije

  Ukoliko želite da postanete deo našeg tima pogledajte trenutno otvorene pozicije.

  Pozicija Grad Rok prijave
  Prodavac/ Prodavačica Beograd, Novi Sad do popune detaljnije
  Magacioner Novi Banovci i Beograd do popune detaljnije
 • Slobodna prijava

  Ukoliko među otvorenim pozicijama ne nalazite ono što Vam odgovara, a želeli biste da postanete deo našeg tima, ostavite nam svoje podatke putem slobodne prijave.