Premium tepisi za one sa istančanim ukusom

Kada razmišljate o tepihu za svoj dom, želite pravo umetničko delo izrađeno od tekstila, zar ne? Da vam pri ulasku u prostoriju izmami osmeh, jer znate da su ga osmislili vrhunski dizajneri, izradili majstori zanata i u njega utkali najfinije materijale?

Ako vam je prvi impuls da istražite na Pinterestu koji to tepisi obogaćuju sve one luksuzne enterijere kada maštamo o prostoru koji podiže našu energiju na viši nivo, ne morate tražiti dalje. Na pravom ste mestu.

Skandinavske zemlje, Belgija, Holandija, neprestano nas oduševljavaju prefinjenim odnosom prema estetici i načinom na koji pristupaju dizajnu enterijera. Upravo iz tog dela Evrope dolaze nam tepisi poznatih brendova Osta i Ligne Pure, belgijski sinonimi za prestiž, kvalitet i vrhunski dizajn.

Jer vi želite i zaslužujete - više od lepog dizajna

Kada ih vidite, poželećete da ih dotaknete. Zamišljaćete kako hodate bosi i bićete zadovoljni što vaš dan počinje nežnim koracima i podseća vas na sve ono što jeste i što zaslužujete da budete.

Hajde da vidimo kako želite da se osećate.

Glamurozno

Ako želite da vaš dom odiše glamurom, unesite u prostor baršunast, gust i mek tepih i odmah ćete se osećati fantastično.


Tepih iz kolekcije Feel
Materijal tepiha: veštačko krzno


Tepih iz kolekcije Erode
Materijal tepiha: vuna/ bambusova svila, ručno tkan

Egzotično

Ako želite da vaš enterijer unesete egzotiku obogatite ga tepihom koji sa sobom nosi dah orijenta. Jer moderno i klasika znaju da budu odličan par.


Tepih iz kolekcije Kashqai
Materijal tepiha: vuna


Tepih iz kolekcije Diamond
Materijal tepiha: vuna

Spokojno

Minimalan nameštaj i svetli dezeni tepiha su odličan spoj. Suptilni, nežni materijali čine da prostor diše, a vama daju ono što najviše cenite - slobodu.


Tepih iz kolekcije Oat
Materijal tepiha: vuna/ bambusova svila, ručno tkan


Tepih iz kolekcije Unite
Materijal tepiha: Viskoza, ručno tkan

Posebno

Ako ste u životu toliko hrabri i smeli da unesete lični pečat u sve što radite, onda i vaš prostor treba to da odražava. Unesite atraktivne boje, teksture i neobičan dizajn.

Vaša posebnost sada može da dođe do izražaja!


Tepih iz kolekcije Dotted
Materijal tepiha: vuna/ viskoza, ručno tkan


Tepisi iz kolekcije Ink
Materijal tepiha: polipropilen

Više ne možete da izbacite iz glave ove tepihe i šta sad?

Delić ponude ovih tepiha možete pogledati na našem sajtu.

Naša preporuka je da posetite neku od prodavnica u Beogradu i Novom Sadu, posavetujete se sa nama i uverite se da su ovi tepisi zaista kao stvoreni za vas.

Ukoliko Vam i dalje bude bilo potrebno nešto više posetite G/STUDIO. U pitanju je mesto sa ekskluzivnim i neobičnim tepisima vrhunskog dizajna i kvaliteta vodećih svetskih brendova.