5 razloga zašto su dizajn ploče pravo rešenje za Vaš pod u kuhinji i hodniku

Upravo gledate u svoje podove u kuhinji i hodniku i razmišljate da je došlo vreme za renoviranje, ali ne znate odakle da počnete? Ne želite da razbijate pločice i da Vam ceo proces oduzme više vremena nego što možete da izdvojite? Važno Vam je da pod zadrži svoju prvobitnu lepotu i kvalitet, sve dok ne odlučite da ga ponovo zamenite i kreirate novi enterijer?

Pozivamo Vas da u nastavku pročitate više o LVT podu iz kategorije dizajn ploča, koji privlači pažnju sve većem broju kupaca.

Kombinacijom različitih materijala, proizvođači su kreirali pod koji sadrži prednosti više različitih kategorija proizvoda. Ukrštene su prednosti keramike, laminata i vinila, i stvoren je pod koji će odgovoriti na većinu Vaših potreba.

1. Ugradnja za 1 dan

U koraku sa modernim vremenima i željama za brzim renoviranjem, kao i lakom izmenom enterijera, kreirane su dizajn ploče.

Brzu i jednostavnu postavku omogućava klik način ugradnje koji imaju kolekcije Progressive house i Green Tec. Dodatne prednosti su da ih je moguće postaviti preko keramičkih pločica, kao i preko podnog grejanja.

Deo naše ponude je i kolekcija Modulart, koja se ugrađuje metodom lepljenja. Zahvaljujući ovom načinu ugradnje, pod će zadržati lep izgled i u najprohodnijim prostorijama.

2. Šapice kućnog ljubimca neće oštetiti pod

Ova vrsta poda dizajnirana je tako da bude podrška svim lepim i manje lepim događajima u svakodnevnici. Ukoliko vaš kućni ljubimac ostane sam i u znak protesta grebe pod, LVT se neće oštetiti. Baš naprotiv, zadržaće svoj prvobitni izgled.

Za vas koji se selite u novi dom i pružena vam je mogućnost da izaberete pod za kuhinju i hodnik, birajte LVT. Tanjir ili šoljica čaja, koju ste ispustili na pod u kuhinji, će se možda razbiti, ali neće dovesti do oštećenja poda.

3. Pod koji je (vodo)otporan na slučajne nezgode

Od slučajnih nezgoda u kuhinji kada se prolije tečnost na pod, pa do mokre obuće koja se unese u hodnik, budite bez brige, jer će pod ostati isti kao i prvog dana. LVT je vodootporan i idealan za prostore poput kuhinja i hodnika.

4. Veran prikaz prirode u prostoru

Poznato je da se u kuhinju na pod postavlja keramika koja je pretežno u dezenima kamena i mermera. Sada imate priliku da odaberete dezen koji god želite, pa čak i veran izgled drveta.

Neki od dezena iz naše ponude:

Zahvaljujući naprednoj tehnologij, boje poda izgledaju veoma prirodno. Reljefna struktura na površini se oseća pri dodiru, a na prvi pogled ostavlja utisak kao da gledate u pravo drvo.

5. Za sjajan i čist dom

Održavanje LVT je brzo, jednostavno i lako. Redovno čišćenje i adekvatno održavanje je neophodno da bi pod zadržao izgled novog tokom dugog perioda upotrebe. Za svakodnevno čišćenje dovoljno je samo da se prebriše ili usisa.

Jednom nedeljno, dovoljno je prebrisati pod dobro isceđenom krpom ili briskom nakvašenim toplom vodom i neutralnim sredstvom za čišćenje.

 

Pogledajte ponudu dizajn ploča i iskoristite pogodnosti plaćanja.