Poslovni prostori

Poslovni prostori

Brojna su pitanja i nedoumice koje se javljaju kada je reč o podovima za poslovne prostore, od toga koju vrstu proizvoda izabrati (boje, dezeni), kvalitet (dugotrajnost, održavanje, zamena) do toga koga pitati za savet i angažovati za ugradnju i realizaciju kompletnog posla.

Rešenja su danas raznovrsna, a mogućnosti ogromne. Kroz lokalno prisustvo i podršku u Srbiji i Crnoj Gori obezbeđujemo najširu ponudu podnih obloga za opremanje poslovnih prostora. Tokom više od 50 godina postojanja, znanjem i iskustvom izgradili smo status pouzdanog partnera i kada su u pitanju podne obloge za poslovne namene, što dokazuje velik broj lojalnih kupaca i dugogodišnjih partnera.

Šta Vas očekuje kod nas?

Savetovanje i pomoć u izboru proizvoda

Kako se podne obloge menjaju periodično razumljivo je da sa nekim detaljima i specifičnostima niste upoznati. Naše stručno prodajno osoblje, koje preporuke zasniva na više od pola veka iskustva, znanja, rešavanje izazovnih situacija, tu je da Vam predloži prave proizvode, uzimajući u obzir vrstu biznisa kojim se bavite, zahteve prostorije i potrebe za odgovarajućim klasama upotrebe i serfitikatima.

"Ključ u ruke"

Ne morate da razmišljate o organizaciji prevoza i majstora. Mi ćemo se pobrinuti za realizaciju kompletnog posla po principu "ključ u ruke" - podne obloge, prateći materijal i sve to praćeno dostavom na adresu i profesionalnom ugradnjom.

Uštede

Uštede možete ostvariti kroz specijalne cene kreirane za Vas, a u skladu sa potrebnim količinama. Ukoliko se nalazite u sistemu PDV-a, kupovinom podnih obloga sa ugranjom bićete u mogućnosti da kupite kompletno rešenje za pod  bez obračunatog PDV-a.

 

Za sva pitanja i konsultacije u vezi proizvoda ili usluga, zahteva za predračun:

Za više informacija pročitajte: