5 razloga da izaberete dizajn ploče za svoj pod u hodniku i kuhinji

Imate utisak da postojećem podu u kuhinji ističe rok trajanja? Rado biste mu osvežili izgled, ali biste preskočili ulazak u zahtevne radove?

Uselili ste se u novi stan, ali Vam se dizajn poda ne dopada?

Potrebno Vam je prelazno rešenje, dok ne dođe vreme za kompletnu adaptaciju ili opremanje prostora?

Tražite pod koji će se dobro slagati sa Vašim ljubimcima?

Odgovor na svako od ovih pitanja, ali i na sve njih zajedno su - DIZAJN PLOČE.

Sve veći broj kupaca svoju pažnju, a zatim i poverenje poklanja LVT podovima - podovima iz kategorije dizajn ploča.
LVT ploče, zahvaljujući tehnologiji izrade, objedinjuju prednosti različitih materijala.

Ukrštanjem prednosti keramike, laminata i vinila, nastaju podovi koji odgovaraju najvećem broju Vaših potreba i olakšavaju Vam život.

Dizajn ploče

UGRADNJA ZA 1 DAN

U užurbanoj svakodnevnici koju živimo, vreme je najvredniji resurs. Zato nam je važno da ga u svakoj prilici što bolje iskoristimo.

Brzu i jednostavnu postavku omogućava klik način ugradnje koji ima kolekcija Progressive house. Dodatne prednosti su u tome što ih je moguće postaviti preko keramičkih pločica, kao i preko podnog grejanja.

Deo naše ponude je i kolekcija Modulart, koja se ugrađuje metodom lepljenja. Zahvaljujući ovom načinu ugradnje, pod će zadržati lep izgled i u najprohodnijim prostorijama. Ovo ga čini idealnim izborom za poslovne prostore, u kojima se očekuje velika frekventnost poseta.

IDEALAN PARTNER KUĆNIH LJUBIMACA

Ako Vaš ljubimac ima običaj da iz protesta grebe pod svojim šapicama kada mu nešto nije po volji, opredelite se za LVT ploče. One sasvim sigurno prolaze ovakav test izdržljivosti.

Dizajn ploče

(VODO)OTPORAN NA SVAKODNEVNE NEZGODE

Prolivanje tečnosti po podu ili ulazak sa mokrom obućom u prostoriju jesu svakodnevne situacije koje se ponavljaju. Ispušteni tanjir ili šoljica čaja za neke od nas su česta praksa.

Čak i ako se šoljica razbije i čaj se prolije, neće doći do oštećenja poda koji je obložen LVT pločama - odaberite ga i odahnite. Njegova postojanost i izdržljivost će skloniti stres koji donose ovakve situacije.

U KORAKU SA TRENDOVIMA

Dizajn i izgled LVT podova u korak prati trendove u uređenju enterijera. Omiljeni dezeni drveta, betona i mermera, verno se oslikavaju na njihovoj površini, zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Boje izgledaju potpuno prirodno. Reljefna struktura na površini oseća se pri dodiru, što pojačava utisak autentičnosti.

Neki od dezena iz naše ponude:

ZA SJAJAN I ČIST DOM

Održavanje LVT podova je brzo, jednostavno i lako.

Redovno čišćenje i adekvatno održavanje je neophodno kako bi pod zadržao svoj izgled tokom dugog perioda upotrebe.

Za svakodnevno čišćenje dovoljno je da se prebriše ili usisa.

Jednom nedeljno preporučljivo je obrisati ga dobro isceđenom krpom ili briskom koji je nakvašen toplom vodom i neutralnim sredstvom za čišćenje.

Dizajn ploče

Ukoliko još uvek niste upoznati sa ovom inovativnom tehnologijom, posetite neku od naših prodavnica i uverite se u njegove superiorne karakteristike.