Opšti uslovi web kupovine

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Galerija Podova d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Galerija Podova d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Da biste mogli da obavite kupovinu na www.galerijapodova.com potrebno je da se registrujete i samim tim kreirati svoj nalog. Tom prilikom odgovorni ste za sve informacije na svom nalogu i njihove eventualne izmene.

Opisi proizvoda

Galerija Podova d.o.o će nastojati da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, ali ne može garantovati da su svi navedeni opisi kompletni i bez grešaka.

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su izražene sa uračunatim PDV-om. Galerija Podova se obavezuje da će prihvatiti cenu po kojoj ste napravili porudžbinu nezavisno od toga da li se nakon kreiranja te porudžbine cena proizvoda promenila. Galerija Podova ima pravo da otkaže porudžbinu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu tj. velikog odstupanja cena u odnosu na redovne cene u maloprodaji. Tek nakon slanja potvrde od strane Galerije Podova putem email-a ili telefona porudžbina se smatra i zvanično potvrđenom.

Promena podataka na sajtu

Galerija Podova d.o.o zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci sajta nemaju nikakvo pravo izmene podataka na sajtu.

Pre nego što obavite kupovinu bilo bi poželjno da se upoznate sa USLOVIMA WEB KUPOVINE na www.galerijapodova.com:

NARUČIVANJE

  1. Izbor proizvoda - Svi proizvodi organizovani su po asortimanima, kolekcijama i dezenima. Na stranici detalja o proizvodu, gde se nalazi tačan opis proizvoda (osnovne tehničke karakteristike, dimenzije i cena, rok isporuke i dostupnost) naručivanje možete izvršiti aktiviranjem ikone-korpe "Naruči". U korpu možete staviti jedan ili više proizvoda.
    Svi proizvodi koji su dostupni online mogu se poručiti putem interneta. Neki od tih proizvoda mogu se pronaći i u određenim maloprodajnim objektima. Proizvodi označeni sa "dostupno samo u web shopu" su dostupni za poručivanje isključivo preko web shopa i oni se fizički ne nalaze ni u jednom maloprodajnom objektu.
  2. Pregled korpe - Nakon izbora željenih proizvoda možete pogledati sadržaj korpe. Sadržina korpe se može menjati, povećavati ili smanjivati (broj proizvoda, broj paketa, dužina rolne), određeni sadržaj možete izbaciti iz korpe ("Isprazni korpu"). U svakom trenutku proces kupovine možete nastaviti. Kada ste se uverili da je sve u redu sa sadržinom korpe i proizvodima koje želite da naručite, klikom na ikonu "Naruči" započinje proces registracije.
  3. Registracija - Cilj registracije je identifikovanje korisnika i obezbeđenje privatnosti podataka. Kada se jednom izvrši registracija, za svaku sledeću kupovinu potrebno je da unesete samo e-mail adresu koju ste registrovali i lozinku koju ste izabrali.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje naručenih proizvoda možete izvršiti putem uplatnice (virmana), putem platne kartice i pouzećem.

  1. Uplatom na račun - Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos iz porudžbine uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte, bilo koje poslovne banke ili e-bankingom. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici (svrha uplate, naziv firme, kao i broj žiro-računa za uplatu) možete naći na oglednom primerku na sajtu, u verziji prilagođenoj za štampanje ili u sadržini e-mail-a koji ste dobili od Galerije Podova. Vi unosite podatke o uplatiocu, kao i iznos (u vrednosti porudžbine) koji uplaćujete. Kako biste naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja porudžbine plaćanje putem opšte uplatnice izvršite u roku od 48h.
  2. Ukoliko prilikom naručivanja kao način plaćanja izaberete plaćanje platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Banka Intesa Beograd vrši procesuiranje kartica na Internetu. Na sajtu banke ćete uneti broj svoje kartice i ostale potrebne podatke. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu. Ako imate uslove za plaćanje, banka rezerviše sredstva na Vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešnog plaćanja automatski Vam se prosleđuje email sa svim detaljima Vaše porudžbine i detaljima transakcije. Nakon toga, sa sajta banke bivate ponovo prosleđeni na www.galerijapodova.com gde se kupovina završava. U slučaju da Vas banka iz bilo kog razloga odbije, emailom ćete biti obavešteni da sredstva nisu skinuta sa Vašeg računa i da plaćanje nije uspelo.
    Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim Galerija Podova d.o.o neće biti odgovorna za njihovu zloupotrebu.
  3. Plaćanje pouzećem - plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda. Pre nego Vam proizvodi budu isporučeni bićete kontaktirani od strane Galerije Podova radi potvrde porudžbine.

TROŠKOVI DOSTAVE

Galerija Podova snoši troškove dostave ukoliko je vrednost poručene robe veća od 5.000 RSD. Ukoliko je vrednost poručenih proizvoda manja od navedenog iznosa, troškovi dostave će iznositi 290 RSD i biće jasno naznačeni na porudžbenici.

DOSTAVA I PREUZIMANJE POŠILJKI

Dostava proizvoda kupljenih u web shop-u se vrši preko kurirske službe. Za porudžbine plaćene preko računa ili platne kartice, nakon potvrde o izvršenom plaćanju, proizvodi se pakuju, a kurirskoj službi se dostavljaju podaci o naručiocu i adresi na koju se vrši isporuka. U slučaju plaćanja pouzećem, proizvodi se pripremaju i pakuju nakon prijema web porudžbine. Poručeni proizvodi biće isporučeni u roku od 7 dana. U slučaju produženja roka isporuke, bićete kontaktirani putem mail adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

Pre isporuke kurir će Vas kontaktirati putem broja telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i sa Vama ugovoriti termin isporuke. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati dostavnicu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate primljenu robu. Rok za vraćanje proizvoda je 7 radnih dana od dana prijema.

REKLAMACIJE

U slučaju uočenih nepravilnosti nakon prijema pošiljke možete izvršiti reklamaciju poručenih proizvoda tako što ćete nam poslati mail na office@galerijapodova.com. Tom prilikom potrebno je da pošaljete račun kao potvrdu o kupovini i fotografije proizvoda koji reklamirate. Galerija Podova d.o.o uvažava reklamacije na kvalitet i količinu. Ukoliko nismo u mogućnosti da rešimo Vašu reklamaciju u skladu sa Vašim zahtevom vratićemo Vam novac.

Ukoliko odustanete od kupovine, potrebno je da popunite Zahtevu za povraćaji pošaljete na office@galerijapodova.com. Vraćanje poručenih proizvoda na adresu dogovorenu sa Galerijom Podova i navedenu na Zahtevu za povraćaj vršite o svom trošku. Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i nekorišćeni.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj objavljen na www.galerijapodova.com vlasništvo je kompanije Galerija Podova d.o.o. Kako je web prezentacija namenjana informisanju i pregledanju od strane kupaca, moraju se poštovati upozorenja o autorskim pravima i intelektualnoj svojini. Sadržaj i kreativna rešenja ne mogu se koristiti bez odobrenja Galerije Podova d.o.o ili navođenja kompanije kao izvor informacija. Korišćenjem sajta korisnici se slažu sa svim uslovima koji su ovde predstavljeni.