Podopolagači

Podopolagači

U želji da svojim kupcima obezbedimo kompletno rešenje na jednom mestu, od kvalitetne ponude podova do njihove profesionalne ugradnje, razvili smo saradnju sa timovima stručnih podopolagača u zemlji.

Podopolagačima sa kojima sarađujemo pružamo specijalne uslove kupovine podnih obloga i pratećih proizvoda u svim našim maloprodajnim objektima. Kao najveći maloprodajni lanac i stabilan partner u prilici smo da obezbedimo odličnu logističku podršku, bez obzira da li se radi o stambenim objektima ili učešću na većim projektima.

Data/Images/podopolagaci_01.jpg

Osim kompletne ponude podova i svih pratećih materijala (lajsne, podloge, lepila, mase za izravnavanje i dr), za potrebe usluge ugradnje svojim partnerima obezbeđujemo i kvalitetnu ponudu profesionalnih alata za podopolaganje.

Data/Images/podopolagaci_02.jpg
Data/Images/podopolagaci_03.jpg
Data/Images/podopolagaci_04.jpg
Data/Images/podopolagaci_05.jpg
Data/Images/podopolagaci_06.jpg

Edukacija i učenje su sastavni deo našeg saradnje sa podopolagačima. Kroz treninge i obuke razmenjujemo znanje i iskustvo o tehnikama ugradnje podova, novim proizvodima i trendovima i učimo jedni od drugih. Veliku podršku u učenju i edukaciji pruža nam Tarkett Akademija kroz kontinuirane obuke o podovima iz ponude kompanije Tarkett.

Ukoliko ste zainteresovani priključite nam se i postanite deo sistema koji kupcima nudi samo najbolja rešenja.