Dečiji kutak: Vreme je za bajke

Ukoliko želite da obradujete svoje mališane i priredite im nezaboravno iskustvo, na pravom ste mestu. Asortiman koji smo kreirali za najmlađe pretvoriće dečiju sobu u magičan prostor i uneti čaroliju u najskriveniji kutak, a sigurni smo i izmamiti osmehe vaših mališana.

Tepisi

Oživite dete u sebi, pođite sa nama u šareni svet razigranih boja. Stvorite svojim najmlađima savršeni kutak za igru i odrastanje.

Unesite boje i radost u sobu svog mališana sa nekim od tepiha iz naše ponude. Koji god tepih da odaberete priredićete im udobno, ali i sigurno mesto za igru jer su tepisi i antialergiski.

Tepisoni

Postavljanjem tepisona od zida do zida zadržaćete toplinu prostorija u kojima vaši najmlađi borave, povećati njihovu sigurnost i umanjiti buku. Iz razigrane palete jarkih boja, odaberite neki od tepisona po meri i stvorite vašim mališanima komforan i topao prostor za trčkaranje i igru.

Vinil

Ukoliko ste mislili da je vinil pod samo za bakin špajz, kako ga se verovatno sećate iz svog detinjstva, grešite.

Današnjim klincima je mnogo zabavnije, jer zahvaljujući savremenim metodama izrade, vinil predstavlja izuzetno toplu i praktičnu, a uz inovativne dezene, i modernu podnu obogu.

Unesite radost i šarenilo u prostor namenjen vašim najmlađima i sa zabavnim dezenima i razigranim bojama vinila iz naše ponude, pretvorite sobu vašeg mališana u savršeni prostor za igru.

Dekoracija i kućni tekstil

Uz pomoć dečijih tapeta, osvežite zidove i pustite princeze, super heroje, vilenjake da ispričaju svoju priču i ožive bajku baš tu u sobi vaših najdražih mališana. Upotpunite prostor svog mališana posteljinom i dekorativnim jastucima sa motivima Diznijevih junaka.