Dizajniramo za Vas

Kreirajmo zajedno najbolje rešenje za Vaš enterijer

Uređenje enterijera je interesantan i kreativan posao, ali često pun dilema, jer je nekada teško zamisliti kako bi neka rešenja izgledala baš u Vašem prostoru.

U želji da Vam ovaj proces učinimo lakšim i zabavnijim, pokrenuli smo uslugu "Dizajniramo za Vas" kojom želimo da Vam pomognemo da zamislite kako da na najbolji način opremite svoj prostor proizvodima iz naše ponude. U nastavku možete videti neka od rešenja koja smo uradili za naše kupce, zajedno sa spiskom proizvoda iz naše ponude.

Uslugu "Dizajniramo za Vas" možete poručiti i putem interneta. Nakon što kreirate porudžbinu, poslaćemo Vam detaljnije instrukcije o tome šta nam je od informacija potrebno sa Vaše strane. Cena usluge iznosi 1.300 din po prostoriji. Rok za izradu rešenja je 7 radnih dana od momenta slanja potrebnih informacija i fotografija.

Utisci naših kupaca:

 • "Sviđaju nam se predlozi, između prvog i drugog rešenja dilema. Kod prvog rešenja žuta boja lepo otvara prostoriju. Moguće da će to presuditi. U svakom slučaju hvala na inspiraciji, kao i spisku proizvoda koji će nam ubrzati i olakšati završetak opremanja naše prostorije."
  Tatjana, Vrbas
 • "Hvala najlepše, zaista mi se sviđaju predlozi. Posebno sam zadovoljna rešenjem za prozor na koji sam stavila akcenat. Sarađivaćemo i kada na red dođe spavaća soba."
  Jovana, Beograd
 • "Sviđaju mi se rešenja, pogotovo treća slika sa tapetom i žutim tepihom. Doći ću do vaših salona, da pogedam proizvode koje ste naveli."
  Dragana, Beograd
 • "Hvala puno na poslatim rešenjima. Nama se dopadaju sva tri predloga. Ne znam kako ćemo se odlučiti prema kom rešenju ćemo da uredimo dnevni boravak."
  Ivana, Novi Sad
 • "Vrlo mi se dopadaju Vaša idejna rešenja koje ste mi poslali kao predloge za uređenje moje dnevne sobe. Vrlo sam zadovoljna vašom uslugom i predlozima, preporučiću Vas."
  Vesna, Beograd
 • "Hvala Vam puno na rešenjima, za sad nam je favorit treće rešenje! Ovaj tepih sa žutim smo videli u Galeriji Podova i prelep je!"
  Ana, Beograd