Zavese kao glavni detalj u svakom domu

Zavese su jedan od glavnih detalja svakog kutka prostora u kome boravimo. Zajedno sa tepisima, dekoracijom i sitnim detaljima, one stvaraju osećaj topline porodičnog doma.

Ukoliko dnevna soba ima malu kvadraturu, birajte zavese koje će uneti više svetlosti u Vaš prostor - svetle, prozirne zavese. Sa druge strane, ako Vaša dnevna soba ima veću kvadraturu, ovde ograničenja ne postoje. Možete da birate šta god da poželite.

Zavese
Zavese

Zavese

Zavese

Preporuka

Okačite metražne zavese što je više moguće iznad prozora. Ne samo da će ovo učiniti prozor višim, već će stvoriti i mnogo elegantniji izgled i sprečiti da zavese nespretno lebde u sredini zida.

Rolo zavese su postale veliki trend

Prednost rolo zavesa je što možete izabrati jačinu prozračnosti svetlosti, što je bitno kod zavesa koje se postavljaju u dnevne ili spavaće sobe. Na taj način možete ograničiti protok svetlosti u prostoriju i tako sprečiti ulazak UV zraka, koji evenutalno mogu izbledeti boju nameštaja i tepiha.

Zavese
Zavese

Zavese

Posetite neku od naših prodavnica i pogledajte široku paletu boja i dezena zavesa po meri koje se nalaze u našoj ponudi. Osetite materijal, doživite strukturu i odaberite baš onu zavesu koja najviše odgovara Vašem prostoru i senzibilitetu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne konsultacije ili izbor između više opcija, na raspolaganju su Vam naši dizajneri i usluga dizajn enterijera.