Tepisi za dečije sobe

Ako ovo čitate, verovatno ste u jednoj od ovih situacija - uselili ste se u kuću (čestitamo ), i trebalo bi da renovirate dečiju sobu. Sledeća moguća situacija je da su Vaši mališani porasli, menjaju stil i žele drugačiji izgled sobe ili jednostavno samo želite da malo osvežite dečiju sobu. Bez brige, tu smo da vam damo savete i ideje kako da izaberete pravi tepih za dečiju sobu u zavisnosti od uzrasta njenih malih stanara.

Dečiji tepih Madagaskar

Beba više nije Beba

Došlo je vreme da izbacite krevetac iz dečije sobe, jer je Vaša Beba sada porasla.

Većina roditelja zna da dečija soba nije samo za spavanje. Igranje, valjanje i druge aktivnosti se uglavnom odvijaju na podu tokom celog dana, tako da je važno da imate tepih koji će decu zaštiti od hladnoće i učiniti im igru zabavnom.

Pogledajte neke od naših predloga.

Vreme je za školu

Vesele boje i interesantni dezeni probudiće maštu i omogućiti da Vaši školarci izborom tepiha već počnu da pokazuju svoj stil. Domaće zadatke je lakše raditi kada je soba po njihovom ukusu!

Dečiji tepih Capri

Pogledajte neke od dezena koje smo izdvojli za vas.

Tepisi za tinejdžere

Tinejdžeri imaju tendenciju da budu izbirljiviji i direktniji u pogledu onoga što im se sviđa, a šta ne. Imajte na umu da verovatno više neće biti previše zainteresovani za slatke i dečijim motivima ukrašene tepihe. Sada žele nešto ozbiljnije, jer su i oni sami to postali.

Pogledajte neke od naših preporuka.

Kakav god stil i ukus da pokazuju Vaši najmlađi, pomozite im da urede svoju sobu, a mi smo tu da pomognemo Vama i pronađemo baš ono zbog čega će se Vaši klinci i školarci osećati kao dizajneri svog enterijera.

Pogledajte celokupnu ponudu tepiha za decu ->