Šta kada ne možete da pronađete adekvatne dimenzije tepiha?

Adekvatan izbor tepiha može u potpunosti transformisati izgled svake prostorije u Vašem domu.

Od podjednake je važnosti odabrati adekvatan dezen i adekvatne dimenzije kako bi estetski doživljaj bio potpun. Pripremili smo Vam vodič za odabir dimenzija tepiha u zavisnosti od veličine i oblika sobe.

Ali šta ako ponuđene dimenzije tepiha ne odgovaraju Vašim potrebama?

Tepisi po meri

Poput nameštaja po meri, moguće je da tepih bude izrađen u potpunosti u skladu sa Vašim potrebama, u dimenzijama koje Vam odgovaraju. Ovo je posebno zgodno rešenje za velike dnevne boravke.

Na koji način se izrađuju?

Tepisi po meri nastaju od tepisona, sečenjem na dimenzije koje su Vam potrebne. Posebnu draž i eleganciju donosi obrada. Nakon što se iseku na odgovarajuće dimenzije, tepisoni se uokviruju paspul trakama (dekorativne trake), čije dimenzije i boje možete odabrati i na taj način stvoriti autentično rešenje.

Prefinjenost tepisona, uokvirena otmenom paspul trakom, postaje zvezda svakog prostora i daje idealno rešenje za Vaš dom.

Paspul trake

Paspul trake su dekorativne trake kojima se tepisoni uokviruju. Predstavljaju detalj koji donosi autentičnost, lični pečat, otmenost i eleganciju. Ukrasna traka može biti uska ili široka, u širokoj paleti boja. Ovo Vam otvara vrata mogućnosti izbora. Naglašenija traka za istaknutu eleganciju ili uska za jednostavnija rešenja.

Tepisi po meri

Ukoliko su trendovi Vaša inspiracija, možete kombinovati boju tepisona i ukrasne trake vođeni preporukama znalaca. Stvarajući kontrast ili uklapanjem tona trake i tepisona.

Obrada opšivanjem

Na raspolaganju Vam je i obrada opšivanjem, bez ukrasne trake. Ovakvo rešenje je diskretno i smireno, ali izuzetno elegantno.

Tepisi po meri

Budite bez brige ukoliko među ponuđenim tepisima nema onih boja i dimenzija koje su Vam potrebne kako biste svoju enterijersku viziju razvili do kraja. Tepisi po meri (izrađeni od tepisona) Vam sada stoje na raspolaganju.

Pogledajte naš asortiman tepisona, online ili u prodavnicama, inspirišite se i odaberite svoj model.