Savršeno rešenje za Vaš omiljeni kutak na otvorenom

Baš kao i enterijer Vašeg doma, i terasa ili dvorište mogu predstavljati izraz Vašeg stila i ukusa. Uredite ih koristeći boje i nameštaj koji je u skladu sa Vama. Veštačka trava i tepisi za upotrebu na otvorenom prostoru iz naše ponude mogu biti idealan saveznik u ovom poduhvatu.

Veštačka trava

Ukoliko se opredelite za veštačku travu, budite sigurni da ćete imati uredan travnjak, savršenog izgleda, bez obzira na vremenske (ne)prilike, uz minimalno vremena koje ćete ulagati u njegovo održavanje. To vreme ćete moći da provodite uživajući u zelenom ambijentu.

Savršeno meka, predstavlja idealnu podlogu za dečije korake, a potpuno je bezbedna i za Vaše ljubimce. Izrađena je od recikliranih materijala, zbog čega nosi oznaku "eco friendly".

Za razliku od prave trave, ne zahteva upotrebu hemijskih preparata, niti velike količine vode, kako bi zadržala svoju svežinu. Još jedna od pozitivnih karakteristika veštačke trave jeste i to što značajno smanjuje alergije.

Deking

Ako želite da ovog proleća dodate još malo karaktera svom omiljenom kutku na otvorenom, u svoje dvorište možete postaviti tepih. U našoj ponudi možete pronaći tepihe koji su pogodni za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, izuzetno su izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike (kiša, sunce, sneg, vlaga).

Tepisi za spoljašnju upotrebu

Neka Vaše dvorište ili terasa budu ogledalo Vaše kreativnosti.

Obratite nam se ukoliko imate nedoumice o proizvodima za otvorene prostore.