Pronađite inspiraciju: Podovi za boho ambijent

U boho enterijerima vreme je da kažemo "zbogom" pravilima i strogom uklapanju. Prostor za igru je širok, ohrabreni smo da se usudimo i budemo slobodni i kreativni.

Boho stil široko otvara vrata bojama i pušta ih unutra. Ambijenti mogu biti vibrantni, jarki, živahni, ali su jednako lepi i onda kada su monohromatski ili u zemljanim tonovima.

Podovi za boho ambijent

Drveni podovi donose toplinu

S obzirom na to da se u boho enterijerima koristi dosta boja, dobro je da se osnova zadrži neutralnom. Zato je bojenje zidova u svetle i neutralne nijanse jedna od osnovnih preporuka.

Odličan potez je da neutralnoj bazi pridružimo drveni pod, poput parketa, jer će dodatno zagrejati ove tople i živahne ambijente. U boho ambijente se prirodni materijali savršeno uklapaju.

Opredelite se za tonove i dimenzije koji su u skladu sa Vašim ukusom i preferencijama. Svetli ili tamni, manjih ili većih dimenzija - ne možete da pogrešite. Sloboda je polje na kome igrate.

Tepisi sa karakterom - Za Vaš lični potpis

Slobodan i lepršav, boho stil obožava tepihe, uglavnom one koje odlikuju jarke boje ili paterni. Često ćete u ovakvim rešenjima videti vintage, etno, orijentalne motive i rese.

Nije retkost da se u ovim ambijentima, na krilima razigranosti i slobode, dva tepiha postave jedan preko drugog. Možda je ovo rešenje za kojim tragate, kako biste prostoru dali poseban pečat.

U zavisnosti od sopstvenog ukusa, uparite jedan koji je sveden i neutralan sa drugim koji je u bojama i paternima. Ili se usudite da kombinujete dva dominantna dezena.

Podovi za boho ambijent

Tepisi poput modela Linework ili Switch mogu biti idealan izbor u boho enterijerima.

Česte su i manje prostirke, posebno one od mekanog krzna... Sve što je lokalno, autentično, ručno izrađeno, živih boja i sa resama je dobrodošlo.

Boho ambijenti nas vode na put na daleke destinacije, čak i onda kada ne mrdamo iz svoje sobe.

Podovi za boho ambijent

Posetite naše prodavnice, inspirišite se i kreirajte svoj boho ambijent.