Dekorišite dom u okviru budžeta

Ukoliko volite da unosite promene u Vaš dom, ali ne želite da prilikom svakog osvežavanja potrošite bogatstvo, predstavljamo Vam nekoliko ideja kako ekonomično možete osvežiti svoj enterijer.

Tepisi

Zavese

Providne, svedene ili one intenzivnih boja i dezena, zavese će u zavisnosti od toga šta želite i uz malo kreativnosti, učiniti Vaš dom drugačijim. Pored pažljivog odabira dezena, jednako je važno da odaberete i odgovarajući model šivenja zavesa. Posetite neku od naših prodavnica, odaberite svoj dezen i model šivenja, a mi ćemo obezbediti da dobijete zavesu kakvu ste želeli.

Zavese

Dekorativni jastuci

Dosadio Vam je izgled sofe, ali niste planirali kupovinu nove? Razmislite o dekorativnim jastucima koji će, ne samo osvežiti izgled Vaše sofe, nego i celokupnog ambijenta. Odaberite jastuke u živim bojama i dezenima. A ukoliko želite da uparite dezen jastuka sa dezenom draperija, posetite nas, jer u ponudi imamo nove dekorativne jastuke čije dimenzije birate po svojoj meri.

Dekorativni jastuci

Tapete

Prazan zid mogao bi, uz prave tapete, da postane najoriginalniji deo doma. Jednobojne tapete i zid okrečen u istu boju nikada ne pružaju isti efekat. U našoj ponudi nalazi se preko 500 različitih dezena tapeta. Pogledajte samo deo ponude tapeta, a za više informacija možete kontaktirati Vama najbližu prodavnicu.

Tapete

Pre nego što krenete sa kupovinom stvari i menjanjem svog doma, napravite sebi okvire šta biste želeli da promenite i posetite nas, pa ćemo zajedno pronaći najbolje rešenje. Ukoliko su potrebne dodatne konsultacije ili izbor između više opcija, na raspolaganju su Vam naši dizajneri i usluga dizajn enterijera.