Podovi za bašte i terase

Ponedeljak, 07. maj  2012.

Sunčani dani mame nas napolje i podstiču želju za uživanjem u zelenim površinama.
Da bi bašte i terase kafića i restorana bile što prijatnije za posetioce – veštačka trava, zeleni tepison ili deking su pravo rešenje. Galerija Podova ponudom podova za bašte i terase pomoći će Vam da stvorite ambijent za uživanje u lepom vremenu.

Sa veštačkom travom, bašte i terase imaće naglašeni prirodni izgled. Veštačka trava je mekana i udobna pri hodanju čime stvara osećaj prirodnog ambijenta. Dodatna pogodnost veštačke trave ogleda se u tome što se vrlo jednostavno postavlja i tokom korišćenja ne iziskuje dodatne troškove održavanja. Pri postavljanju veštačke trave bitno je da se ona postavlja na ravnu betonsku podlogu.

Veštačka trava:
Garden Verde

Veštačka trava:
Mallorca Verde

Veštačka trava:
Garden

U ponudi Galerije Podova nalazi se više vrsta veštačkih trava koje svojim izgledom i svojstvima odgovaraju zahtevima kako ugostiteljskih tako i stambenih objekata.

Tepison: Arena

Pri uređenju bašti ili terasa, osim veštačke trave u ponudi Galerije Podova nalazi se zeleni tepison Arena. UV zaštita zelene Arene doprinosi da njena boja ne bledi što je čini vrlo pogodnom za postavljanje na otvorenim prostorima. Zelena Arena se jednostavno održava i otporna je na spoljne uticaje. Zahvaljujući svojim karakteristikama i nakon dugotrajne upotrebe pod će izgledati podjednako dobro.

  

Od aprila meseca u ponudi Galeriji Podova moći ćete da pronađete još jedno rešenje za uređenje terasa, bašti i prostora oko bazena i to proizvod od drveta deking. Tehnologijom termo tretiranja drveta, deking postaje otporniji na vodu i insekte. Termo tretman doprinosi tome da drvo poprimi tamnije nijanse što baštama i terasama daje toplinu i notu elegancije. Nakon postavljanja, deking se jednostavno održava uljenjem što doprinosi njegovoj vodootpornosti i postojanosti boje.