Nagradna igra – parket za Vaš dom

Četvrtak, 01. mart  2012.

Od 1. do 31. marta iskoristite priliku da se zabavite na Facebook-u i osvojite parket za svoj dom.

Kompanija Tarkett na svojoj Facebook strani – Tarkett Wood Eastern Europe – organizuje nagradnu igru za sve Facebook korisnike iz Srbije.

Učešće je veoma jednostavno: nakon što lajkujete stranicu Tarkett Wood Eastern Europe, možete da započnete Puzzle igricu na tabu Tarkett Games. Potrebno je da izaberete treći nivo (Hard level), u okviru kojeg postoje tri fotografije koje se sklapaju. Nivo je kompletiran kada se sve fotografije sklope. Kao pomoć možete koristiti i opciju "preview" koja će na kratko prikazati sklopljenu fotografiju.

Pobednik igrice je onaj ko uspe da složi Puzzle trećeg nivoa (Hard level) u što kraćem vremenskom periodu. Osim za prvo, nagrade su obezbeđene i za učesnike koji osvoje drugo i treće mesto:

  1. mesto – 50 m2 parketa
  2. mesto – 30 m2 parketa
  3. mesto – 20 m2 parketa

Dobitnici parketa biće u mogućnosti da biraju između tri ponuđena dezena parketa iz kolekcije Salsa i to: Hrast natura, Hrast nordik beli ili Hrast kakao.

Hrast natura

Hrast nordik beli

Hrast kakao

31. marta, na Facebook stranici Tarkett Wood Eastern Europe biće objavljeni pobednici Puzzle igrice tj. dobitnici parketa.

Igrajte, zabavite se i osvojite parket za svoj dom.