Kako da osvežite svoje dvorište?

Sreda, 25. mart  2015.

Lako! Veštačka trava, tepisoni prilagođeni za upotrebu na otvorenom prostoru, deking - mogućnosti su višestruke i sve dolazi u obzir. Da biste od svog dvorišta napravili pravo malo čudo dovoljno je da da posetite neku od naših prodavnica i Vaša ideja će postati realnost.

Viziju koju imate uz malo truda i dobre opreme možete preneti u svoje dvorište i učiniti ga originalnim i jedinstvenim.

U zavisnosti od veličine i tipa, dvorište možete prekriti veštačkom travom koja je odlična za otvorene prostore jer izgleda prirodno, lako se održava i dugotrajna je. Sa druge strane, Vaše dvorište je samo Vaše i sa njim možete da radite sve što poželite! Iskoristite to i od Vaše oaze mira napravite pravo rajsko čudo tako što ćete jedan deo posvetiti drvetu i dekingu. Deking je elegantno, a jednostavno rešenje, otporan je na truljenje, buđ i insekte, a skoro da i ne zahteva održavanje.

Postavili ste veštačku travu i deking, ali postoji poseban deo dvorišta koji želite da uredite malo drugačije? Trendovi u opremanju enterijera se menjaju vrlo brzo, a ista je situacija i kada je u pitanju uređenje bašta, terasa i ostalih otvorenih prostora. Naš predlog je da iskoristite baš ovaj trenutak i da baš ovog proleća budete originalni - sjajno rešenje su tepisoni posebno prilagođeni za upotrebu na otvorenom prostoru. Tepisoni iz kolekcije Pure ili Arena su izdržljivi i jednostavni. Zahvaljujući UV zaštiti dugotrajniji su i pogodni za mokro čišćenje. Prirodne boje ovih tepisona sigurno će se uklopiti u bilo koji stil uređenja Vaše bašte ili terase.

Lepo sređeno dvorište je izvor radosti, ono vas poziva na sanjarenje, opušta duh i telo i otvara čula različitim lepotama prirode. Pravo je vreme da se dobro naoružate idejama a mi ćemo ispuniti svaku Vašu želju svojom odličnom ponudom podova za bašte i terase!