Prolećno uređenje bašte i terase

Sreda, 19. mart  2014.

Stiglo nam je i proleće! Jedva smo dočekali prve zrake sunca kako bismo nakon dugih i sivih dana sredili naše zelene oaze za uživanje. Terase, balkoni, dvorišta, prostori oko bazena, prilazi kućama - kombinacije za uređenje su višestruke, na vama je samo da osmislite i izaberete, a "Galerija podova" će vam svojom ponudom podova za bašte i terase pomoći da stvorite prava rajska utočišta.

Veštačka trava je idealno rešenje za pokrivanje otvorenih prostora. Ima sve veću primenu pri uređenju eksterijera u domaćinstvima i ugostiteljskim objektima. Izgleda prirodno, lako se održava i dugotrajna je.

Data/Images/vestacka_trava.jpg
Veštačka trava

Data/Images/arena_interior.jpg
Arena

Data/Images/pure.jpg
Pure

Za opremanje terasa i balkona, osim veštačke trave, vrlo lepo i praktično rešenje mogu biti i tepisoni posebno prilagođeni za upotrebu na otvorenom prostoru. Izdržljivi i jednostavni, sa UV zaštitom i pogodni za mokro čišćenje, lako će se uklopiti u vaš stil uređenja eksterijera.

Ovog proleća osim zelenog tepisona iz kolekcije Arena predstavljamo vam i novu kolekciju Pure.

Koji god izbor da napravite, i nakon dugotrajne upotrebe vaši podovi će izgledati sjajno.

A ukoliko ste ipak ljubitelj drvenih podova, deking je elegantno i jednostavno rešenje za osvežavanje terasa i dvorišta. Otporan je na truljenje, buđ i insekte, a skoro da i ne zahteva održavanje.

Data/Images/deking_wps_s.jpg
Deking