Približite prirodu sebi i uživajte u lijepom vremenu

Ponedeljak, 18. mart  2013.

Sa prvim prolećnim zracima sunca, vreme je da za razmišljanje o uređenju bašti i terasa. Prvo i osnovno pravilo: pustite mašti na volju i eksperimentišite. Ograničenja ne postoje, veštačka trava, zeleni tepison ili deking, na Vama je da izaberete a mi ćemo Vam svojom ponudom podova za bašte i terase pomoći da stvorite ambijent za uživanje u lepom vremenu.

Veštačka trava  je idealno rešenje za pokrivanje otvorenih prostora. Ima sve veću primenu pri uređivanju eksterijera u domaćinstvima i ugostiteljskim objektima – za terase, balkone, dvorišta, oblasti oko bazena, prilaze kućama. Postojanost boje, prirodan izgled, jednostavna ugradnja i održavanje, dugotrajnost, dovoljni su razlozi da upravo od veštačke trave napravite pravu malu oazu u kojoj ćete svakodnevno uživati, a Galerija Podova će Vam sa svojom ponudom obezbediti najbolje rešenje!

Garden

Garden Verde

Mallorca

 

Mogućnosti uređenja bašti i terasa su višestruke, pa tako pored veštačke trave, za opremanje otvorenih prostora možete koristiti i zeleni tepison Arena. Arena tepisoni su veoma izdržljivi, jednostavnog dizajna, lako se održavaju i zahvaljujući svojim karakteristikama i nakon dugotrajne upotrebe  izgledaju podjednako dobro. 

 

 

Deking, drvena podna obloga, predstavlja jednostavno i elegantno rešenje za osvežavanje terasa, balkona, površina oko bazena, dvorišta ili vrtova. Deking ima čvrstu strukturu što ga čini otpornim na truljenje, buđ i insekte, a pri tome ne zahteva korišćenje bilo kakvih hemikalija.

Ovakva podna obloga skoro da ne zahteva održavanje, a sigurno oplemenjuje svaki prostor dajući mu toplinu i udobnost.