Akcija parket i laminat

Sreda, 30. maj  2018.

Idealno je vreme za novi pod!

Ukoliko razmišljate o kupovini novog poda, sada je idealna prilika da to i učinite, jer je u toku akcija sa popustima od 10% na PARKET i LAMINAT.

 


10% popusta
na LAMINAT iz kolekcije
Top floor i Fiesta

10% popusta
na PARKET iz kolekcije
Salsa

Ukoliko ste dio Super Kartica programa lojalnosti, dovoljno je da posjetite neku od naših prodavnica i ponesete svoju Super Karticu. Potražite proizvode sa oznakom "Super cijena uz Super Karticu" jer Vas pored popusta na odabrane kolekcije parkerta i laminata, očekuje i do 20% popusta na dio asortimana tepiha, tepisona, vinila i kućne dekoracije.

Pored odličnog izbora parketa i laminata, tu su i lajsne i ostali prateći proizvodi za odličan završni utisak. Na Vama je da izaberete, a mi ćemo se pobrinuti za dostavu svega što ste kupili na Vašu adresu i organizaciju profesionalne ugradnje.

Za naše najvernije kupce, pripremili smo i kartice lojalnosti koje obezbeđuju popust pri kupovini.

U zavisnosti od vrijednosti računa možete ostvariti odgovarajuće vrijednosne popuste, a sve to možete platiti na 12 mjesečnih rata bez kamate.

Posjetite neku od naših prodavnica, odaberite laminat ili parket za sebe i uživajte u jedinstvenom osjećaju harmonije u svom domu.

Očekujemo Vas!