Najbolji maloprodajni lanac podnih obloga po odnosu cene i kvaliteta

Petak, 01. april  2016.

U poslednjem Best Buy Award istraživanju, građani Srbije i Crne Gore su, na osnovu sopstvenog iskustva i mišljenja, izjavili da Galerija Podova nudi najbolju vrednost za uloženi novac i samim tim predstavlja br. 1 lanac maloprodajnih objekata koji nudi najbolji odnos cene i kvaliteta, u kategoriji podnih obloga.

Ova prestižna nagrada potvrda je da su naši kupci prepoznali prednosti kupovnog iskustva u našim maloprodajnim objektima, koje konstantno unapređujemo kroz širenje ponude proizvoda i usluga za uređenje enterijera i obezbeđenje najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Istraživanje je sprovedeno u oktobru 2015. godine u Srbiji i Crnoj Gori, na uzorku od 2.400 ispitanika. Ispitanici su državljani Srbije i Crne Gore, korisnici interneta stariji od 15 godina. Istraživanje je izvedeno preko veb upitnika.

Istraživanje je sprovela švajcarska Međunarodna asocijacija za sertifikaciju ICERTIAS. ICERTIAS se bavi istraživanjem iskustava i zadovoljstva kupaca u pogledu najboljeg odnosa cene i kvaliteta na tržištu.