Podovi za dvorišta, bašte i terase

Uživajte u proleću i odaberite podove za uređenje Vašeg dvorišta ili terase

Vlastiti kutak na otvorenom predstavlja pravi luksuz. Unesite komadić prirode u svoj dom i učinite ga svojom oazom mira. Vaše dvorište ili terasa su ogledalo Vaše kreativnosti i zbog toga je veoma važno da odaberete i pravo rešenje.

 

Ukoliko želite da ozelenite svoje dvorište, a nemate dovoljno vremena ili uslova da ga i održavate, veštačka trava je pravo rešenje za Vas. Veštačka trava izgleda potpuno prirodno i karakteriše je velika gustina i izuzetna mekoća. Veoma se lako održava, otporna je na sve vremenske uslove i dugotrajna.

 

Ukoliko svom dvorištu želite eleganciju i toplinu drveta, deking predstavlja idealno rešenje koje potiče iz prirode. Jednostavan je za postavljanje, otporan je na truljenje, buđ i insekte i skoro da i ne zahteva održavanje. Deking je izbor koji će Vam trajati duži niz godina.

 

Ovog proleća budite originalni i u svoje dvorište postavite tepih. Ovi tepisi su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike (kiša, sunce, sneg, vlaga itd.). U našoj ponudi možete pronaći širok izbor tepiha koji su pogodni za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

 

Kao idealan završni detalj Vašeg prolećnog uređenja, odaberite neki od jastučića za stolice u veselim bojama.