Kolekcija laminata Lamin art - dezen Chevron

Kolekcija laminata Lamin art - dezen Chevron

Jednostavne, geometrijske šare su već neko vreme dominantan trend u opremanju enterijera, bilo da se radi o tapetama, tepisima, dekoraciji ili nameštaju. Ovakve šare sada se mogu efektivno primeniti i na najveće površine u našim domovima, podove.

Upravo jedan od najpopularnijih dezena kada su u pitanju geometrijske šare je dezen Chevron koji Vam predstavljamo kroz kolekciju laminata Lamin art.

U enterijeru se može postaviti na celu površinu prostorije ili u samo jedan deo prostorije koji se želi naglasiti. Često se postavlja i u tranzitne prostorije kao što su hodnici gde se dezen dodatno ističe u odnosu na pod koji je u prostorijama koje spaja.

Ovaj klasik možda prikazuje dezen koji potiče iz prošlosti, ali vizuelno se odlično uklapa u moderan prostor i uz moderan nameštaj. Chevron dezen će dodati dozu topline i tradicije. Bilo da ga kombinujete uz moderan minimalistički, retro ili klasičan nameštaj jedno je sigurno dobićete vanvremenski pod.

U Galeriji Podova ovaj dezen možete naći u kolekciji Lamin art u kombinacijama nijansi popularnih tonova, sive (dezen Manor Oak Vogue) i bež (dezen Manor Oak Classic).