DEČIJI KUTAK - Vreme je za bajke

DEČIJI KUTAK - Vreme je za bajke

Ukoliko želite da obradujete svoje mališane i priredite im nezaboravno iskustvo, na pravom ste mestu. Asortiman koji smo kreirali za najmlađe pretvoriće dečiju sobu u magičan prostor iz bajke, uneti čaroliju u najskriveniji kutak, a sigurni smo i izmamiti osmehe Vaših mališana.

 

TEPISI

Oživite dete u sebi, pođite sa nama u šareni svet razigranih boja i crtanih junaka i stvorite svojim najmlađima savršeni kutak za igru i odrastanje.

Unesite boje i radost u sobu svog mališana sa nekim od tepiha iz naše ponude. Koji god tepih da odaberete priredićete im udobno, ali i sigurno mesto za igru jer su tepisi i antialergiski.

 

 

TEPISONI

Postavljanjem tepisona od zida do zida zadržaćete toplinu prostorija u kojima vaši najmlađi borave, povećati njihovu sigurnost i umanjiti buku. Iz razigrane palete jarkih boja, odaberite neki od tepisona po meri i stvorite vašim mališanima komforan i topao prostor za trčkaranje i igru.

 

 

VINIL

Ukoliko ste mislili da je vinil obloga samo za bakin špajz, kako ga se verovatno sećate iz svog detinjstva, grešite. Današnjim klincima je mnogo zabavnije sada kada je zahvaljujući savremenim metodama izrade, vinil izuzetno topla i praktična, a uz inovativne dezene i moderna podna oboga. Unesite radost i šarenilo u prostor namenjen vašim najmlađimai sa zabavnim dezenima i razigranim bojama vinila iz naše ponude i pretvorite sobu vašeg mališana u savršeni prostor za igru.

 

 

DEKORACIJA I KUĆNI TEKSTIL

Uz pomoć dečijih tapeta, oživite zidove i pustite princeze, super heroje, vilenjake da ispričaju svoju priču i ožive bajku baš tu u sobi vaših najdražih mališana. Upotpunite prostor svog mališana posteljinom i dekorativnim jastucima sa motivima Diznijevih junaka.