Parket

Ukoliko Vas interesuju podovi koji su elegantni, imaju dug životni vek, a istovremeno su vrlo laki za ugradnju i održavanje, na pravom ste mestu. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, drvene podove karakteriše izdržljivost, stabilnost antistatičnost, visoka apsorpcija (smanjenje) buke i veoma dobra toplotna izolacija. Drveni podovi su prirodan, obnovljiv i biorazgradiv proizvod, koji se može reciklirati, što doprinosi očuvanju životne sredine.

Izaberite pod od drveta koji u najvećoj meri zadovoljava Vaše potrebe za dugotrajnošću, kvalitetom i porodičnim vrednostima. U našoj ponudi možete pronaći: gotov parket, podove od plute i deking.

Odabirom gotovog parketa obezbedićete Vašem domu visokokvalitetnu i prirodnu podnu oblogu koju ćete koristiti dugi niz godina. Jedna od njegovih prednosti je što ga možete postavljati kada god Vi to želite, bez obzira na vremenske uslove. Površina gotovog parketa je fabrički već obrađena, pa nema potrebe za hoblovanjem i lakiranjem, a ugradnja je brza i jednostavna, bez buke, prašine i neprijatnih mirisa.

Podovi od plute predstavljaju prirodno, toplo i komforno rešenje za Vaš dom. Pluta je prirodan, obnovljiv i biorazgradiv proizvod. Podovi izrađeni od plute su antialergijski, izuzetno izdržljivi, a zahvaljujući strukturi plute odlično apsorbuju zvuk pa su dobar zvučni izolator. Takođe, pluta obezbeđuje optimalnu temperaturu poda tokom cele godine, pružajući topao i udoban ambijent, te uz pod od plute možete smanjiti i troškove grejanja.

Ukoliko u Vašem dvorištu želite osećaj elegancije i toplinu drveta, deking pod predstavlja veoma elegantno rešenje. Jednostavan je za postavljanje, veoma otporan na atmosferske prilike i može se koristiti dugi niz godina. Otporan je na truljenje, buđ i insekte, a skoro da i ne zahteva održavanje.

Nakon što ste odabrali drveni pod koji želite i sav potreban prateći materijal, mi ćemo se pobrinuti za dostavu kupljenih proizvoda na Vašu adresu i organizaciju profesionalne ugradnje.