Katalog Galerija ideja - Uređenje spavaće sobe

Spavaća soba je utočište, mesto gde dan počinje i završava se. Potrudite se da vam u njoj bude prijatno i lepo. Ispunite je omiljenim bojama, detaljima i uspomenama.

Odakle da počnete?

Kada opremate spavaću sobu ovo je glavno pitanje, a odgovor je - od udobnosti!

Pre nego što odaberete stil u kom želite da je uredite, pobrinite se da izaberete dušek za krevet koji će obezbediti kvalitetan san.

Idealan dušek je onaj koji zadovoljava lične potrebe za udobnošću, onaj koji odgovara telu, stilu života i vašim potrebama.

Odaberite mogućnost izrade dušeka po meri i na taj način obezbedite sebi maksimalnu udobnost.

 

Predlažemo da pogledate nekoliko stilova za opremanje spavaće sobe, kao i predloge proizvoda iz naše ponude:

Svedenost skandinavskog stila

Ukoliko se odlučite za drvene detalje u vidu spavaćeg kreveta i polica, pod u svetlo sivoj boji i beli tepih će doprineti da prostor poprimi skandinavski stil.

 

Predlozi proizvoda:

Ženski rukopis u spavaćoj sobi

Personalizujte spavaću sobu i unesite detalje koji će vam pomoći da se osećate prijatno i lepo. Roza boja unosi romantiku!

 

Predlozi proizvoda:

Botanički trend u spavaćoj sobi

Pravo osveženje za one koji vole da odstupaju od već viđenog je botanički trend u enterijeru! Unesite duh prirode u svoj dom uz pomoć botaničkih detalja.

 

Ukoliko želite sami da opremite prostor, prelistajte online katalog - Galerija ideja, a za one koji bi to prepustili našem timu dizajnera, predlažemo vam da pogledate uslugu Dizajniramo za Vas.