Dizajniramo za Vas - kako smo šarene tapete uklopili sa ostatkom enterijera

Kada je u pitanju opremanje doma, uvek se javlja hiljadu nedoumica oko uređenja. Kako uklopiti sve elemente? Koje boje koristiti? Sa kojim detaljima upotpuniti prostor?

U želji da proces uređenja doma učinimo lakšim i zabavnijim, pokrenuli smo uslugu "Dizajniramo za Vas" kojom želimo da Vam pomognemo da zamislite kako da na najbolji način opremite svoj prostor proizvodima iz naše ponude.

Tatjana nam se javila u želji da pronađe enterijersko rešenje za dnevnu sobu u kojoj boravi sa suprugom. Rekla je da voli moderan stil i da je postavila šarene tapete za koje nije sigurna kako da ih uklopi sa ostatkom enterijera.

Pored tepiha, želela je zavese i dekorativne jastuke koji će ispuniti prostoriju i učiniti je toplijom. Tatjana je naglasila da prilikom uređenja možemo da koristimo sve boje, osim sive. Uz njene instrukcije i naše dizajnere, zajedno smo kreirali 3 predloga za uređenje.

Kako je prostor izgledao pre uređenja

Naši predlozi za uređenje

Predlog 1

Predlog 2

Predlog 3

 

Ukoliko je i vama potrebna pomoć za uređenje prostora, sve što treba da uradite je da poručite uslugu Dizajniramo za Vas i za 7 radnih dana možete očekivati predloge rešenja za baš vaš prostor.