O nama

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Zahvaljujući neprestanom usavršavanju poslovanja našu ponudu danas čine parket, laminat, vinil, tepisi i tepisoni vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo naše ponude je i bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine) a sve sa idejom da našim kupcima na jednom mestu ponudimo kompletno rešenje za opremanje enterijera.

Svojih 50 godina iskustva i znanja o podovima usmeravamo ka tome da kupcima pružimo stručno savetovanje u pronalaženju kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Jakom distributivnom mrežom, koju čini 46 maloprodajnih objekata u 36 gradova u Srbiji i Crnoj Gori, obezbeđujemo dostupnost proizvoda u najkraćem roku.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume, kao i kućna dekoracija za sve ukuse. Bez obzira da li je reč o stambenim ili javnim objektima, nudimo rešenje i odgovor na različite zahteve. Svojim kupcima obezbeđujemo i kompletnu uslugu, od stručnog savetovanja pri kupovini, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

 

Prodajni prostor naših maloprodajnih objekata prostire se na preko 20.000 m2, i uređen je tako da putem podijuma sa tepisima, rolni vinila i tepisona, displeja, kataloga i biblioteka sa uzorcima na najbolji način predstavi široku ponudu vrhunskih podnih obloga i kućne dekoracije. Jedinstveni koncept izlaganja proizvoda omogućava nam njihovu lakšu vizuelizaciju u prostoru i obezbeđuje udobnost pri kupovini.

Naš web shop pruža mogućnost da se na jednom mestu pregledate celokupna ponuda proizvoda i u samo par klikova kupite željenu podnu obloga ili proizvod iz asortimana kućne dekoracije, a sve to u najkraćem roku i uz besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Svoju ponudu prilagođavamo i zahtevima profesionalaca, svima koji traže inspiraciju, projektuju, dizajniraju enterijere ili se bave ugradnjom podova.

Arhitekte, stručnjaci iz oblasti građevinarstva i profesionalni timovi podopolagača prepoznali su naš potencijal i pomogli nam da znanje i dugogodišnje iskustvo ugradimo u niz reprezentativnih objekata u regionu.

I nakon 50 godina iskustva, uz konstantno usavršavanje poslovanja, širenje maloprodajne mreže i unapređenje kvaliteta ponude, Galerija Podova ostaje lider na tržištu podnih obloga i vodeći maloprodajni lanac u regionu.