Dostava

U želji da Vam olakšamo kupovinu za Vas smo obezbedili i uslugu dostave kupljenih proizvoda na kućnu adresu. Vaše je samo da odaberete proizvod koji želite i da uživate u njemu u toplini svog doma.

Dostava robe kupljene u našim prodavnicama

Data/Images/dostava_s.pngNakon kupovine proizvoda u nekoj od naših prodavnica, prepustite nama kompletnu obavezu oko transporta. Sa našim ljubaznim prodavcima, dogovorite dostavu kupljenih proizvoda na željenu adresu, na dan i vreme koje Vama najviše odgovara i ostale detalje.

Dostava proizvoda kupljenih u nekoj od naših prodavnica, vrši se na teritoriji Crne Gore u svim većim gradovima. Za više detalja, spisku gradova i ceni dostave, molimo Vas da posetite ili kontaktirate neku od naših prodavnica.

Kako bi se isporuka proizvoda nesmetano obavila, molimo Vas da omogućite pristup vozilu kojim se vrši dostava do mesta isporuke, kao i da na dogovorenoj adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Dostava robe poručene putem naše web stranice

Za sve proizvode poručene putem interneta u vrednosti preko 50 eura obezbedili smo besplatnu dostavu na kućnu adresu. Prilikom kupovine putem interneta potrebno je da unesete željenu adresu i proizvodi iz naše internet prodavnice će Vam biti dostavljeni u unapred definisanom roku. Rokovi isporuke za svaki proizvod koji se nalazi na našoj web stranici, navedeni su na strani detalja o proizvodu.

Za više informacija kontaktirajte ili posetite vama najbližu prodavnicu.