Pravo je vreme za gotov parket

Pravo je vreme za gotov parket

Ako ste se zapitali kada je pravo vreme za zamenu parketa, odgovor je - sada.

Kada su dani sunčani, sređivanje stana obavlja se sa mnogo više elana. Dodatni potsticaj daje Vam i Galerija Podova koja je pripremila odličnu ponudu parketa gde svako može pronaći nešto za sebe.

Kada razmišljate o gotovom parketu, najbitnije stvari koje treba da znate su:

Ukoliko Vas brine prevoz kupljenog parketa ili ugradnja, Galerija Podova za Vas može organizovati i isporuku na kućnu adresu i profesionalnu ugradnju.

Kako kupovina parketa predstavlja ozbiljniju investiciju za duži niz godina, Galerija Podova se pobrinula i za povoljne uslove plaćanja - do 12 mesečnih rata, bez kamate.

Kada kupujete parket, uvek vam je važno nekoliko kriterijuma. Ali isto tako jedan od njih je najvažniji. Nekada je to cena, nekada kvalitet i širina ponude, a nekada unikatna izrada i jedinstvenost.


Ukoliko Vam se među kriterijumima koje ste razmatrali kao najvažniji izdvaja cena, pravo rešenje za Vas je kolekcija parketa TIMBER. Reč je o parketu koji predstavlja dobar kvalitet po povoljnoj ceni i proizvodi se u dezenima hrasta i jasena.

Timber se može naći isključivo u Galeriji Podova i to već od 2.599 din/m2.


Ukoliko volite da birate između domaćih i egzotičnih drvnih vrsta, četkanih, bojenih i termotretiranih dezena i sve to uz odličan odnos cene i kvaliteta, kolekcija parketa TARKETT SALSA je najbolji izbor.

Raspoloživ u preko 25 drvnih vrsta i boja, uz 30 godina garancije, parket iz kolekcije Tarkett Salsa će u Vaš dom uneti trajnu porodičnu vrednost. Ako ste vlasnik Super Kartice kupovinu možete obaviti i po povoljnijim cenama.


Ako želite da budete drugačiji, svojim enterijerom iskažete unikatnost, eleganciju i moć prostora, Galerija Podova je pripremila pravi izbor i za Vas.

Na raspolaganju je veliki broj boja, nijansi i formata parketa koji omogućavaju neslućene dimenzije kreativnosti i ono najbolje što priroda nudi: jedinstvenost i neponovljivost. Uz sve to, do kraja jula možete ostvariti i popuste do 15% za kupovinu bilo kog dezena iz ove jedinstvene ponude.

  • Pratite nas:

© Galerija Podova 2017 | produced by MASSVision, powered by cMASS