Podovi za dvorišta, bašte i terase

Uredite Vaše dvorište, baštu ili terasu

Kako biste uživali u proleću, Galerija Podova se potrudila da Vam pomogne pri uređenju Vašeg dvorišta, bašte ili terase. Potrebna Vam je samo volja i malo mašte.

U zavisnosti od želje, Vaše dvorište možete prekriti veštačkom travom koja izgleda potpuno prirodno, lako se održava i dugotrajna je. Pored prirodnog izgleda, ove godine, poseban akcenat je na svetlijim nijansama trave, koja asocira na "svežu prolećnu travu". Karakteriše je velika gustina i izuzetna mekanost.

Ukoliko pak u Vašem dvorištu, želite osećaj elegancije i toplinu drveta, deking je elegantno rešenje u skladu sa prirodom. Jednostavan za postavljanje, veoma otporan na atmosferske prilike i može se koristiti dugi niz godina.Otporan je na truljenje, buđ i insekte, a skoro da i ne zahteva održavanje.

Oplemenite Vašu terasu veštačkom travom i učinite je svojom oazom mira.

Trendovi u opremanju eksterijera se menjaju vrlo brzo. Ovog proleća budite originalni i u svoje dvorište, baštu ili terasu, postavite tepih. Galerija Podova nudi Vam tepihe koji su pogodni za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ovi tepisi su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske prilike (kiša, sunce, sneg, vlaga itd.). Uz pomoć raznolikih dezena ovih tepiha, pružite svom eksterijeru, toplinu enterijera.

Neka Galerija Podova bude Vaša inspiracija za uređenje ovog proleća.