Ukupno: - RSD
Primena
Boja
Sirovinski sastav
Kolekcija
Proizvodjač
Širina rolne (m)
Jed.cena
Akcijska ponuda
Sortiraj po
Prikaži:
af_tepison.jpg

Tepisoni

Odabirom tepisona kao podne obloge u svom domu, odabrali ste toplinu, osećaj prijatnosti i praktičnosti. Prednosti tepisona pre svega ogledaju se u toplotnoj i zvučnoj izolaciji koju pruža ova vrsta poda. Postavkom tepisona zadržaćete toplinu svog doma, povećati sigurnost i umanjiti buku.

Komfor koji pružaju tepisoni, toplina koju daju prostoru i širok spektar različitih dezena omogućavaju lako uklapanje u postojeći stil uređenja. Tepisoni Vašem prostoru, mogu doprineti osećaju luksuza, učiniti malu prostoriju prostranijom ili vizuelno spojiti velike površine u kohezivne celine.

Postavljanje tepisona je jednostavno. Mogu se postavljati od zida do zida ili se seći na dimezije i oblik po Vašoj želji. U svakom slučaju, lako se prilagođavaju veličini i obliku svake prostorije. Tepisoni u Vašem domu mogu trajati dugi niz godina. Otporni su na habanje, a njihovo održavanje je lako i ekonomično.

Pored tepisona, u našoj ponudi, možete pronaći tepison staze, koje su pogodne za postavljanje u prostorijama poput hodnika ili na stepeništu, a za Vaše dvorište, baštu ili terasu tu je i veliki izbor veštake trave.

Pored stručnih saveta, za sve tepisone kupljene u nekoj od naših prodavnica, obezbedili smo besplatnu uslugu krojenja i opšivanja na licu mesta, dostavu na kućnu adresu, kao i uslugu ugradnje tepisona.

Na Vama je samo da odaberete dezen koji se uklapa u Vaš enterijer, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

1.315,00 RSD/m2
1.249,00 RSD/m2
677307001 CORFU
747,00 RSD/m2
710,00 RSD/m2
650178004 GREENFIELD
  • Pratite nas:

© Galerija Podova 2017 | produced by MASSVision, powered by cMASS