Uputstvo za web kupovinu

Uputstvo za web kupovinu

NARUČIVANJE

1. Izbor proizvoda - Svi proizvodi organizovani su po asortimanima, kolekcijama i dezenima. Na stranici detalja o proizvodu, gde se nalazi tačan opis proizvoda (osnovne tehničke karakteristike, dimenzije i cena, rok isporuke i dostupnost) naručivanje možete izvršiti aktiviranjem ikone "Naruči". U korpu možete staviti jedan ili više proizvoda.

2. Pregled korpe – Nakon izbora željenih proizvoda biće Vam prikazan detaljan sadržaj korpe. Sadržina korpe se može menjati, povećavati ili smanjivati (broj proizvoda, broj paketa, dužina rolne), određeni sadržaj može se izbaciti iz korpe ("Isprazni korpu"). U svakom trenutku proces kupovine možete nastaviti.

Kada ste se uverili da je sve u redu sa sadržinom korpe i proizvodima koje želite da naručite, klikom na ikonu "Naruči" započinje proces registracije.

3. Registracija – Kada se jednom izvrši registracija, za svaku sledeću kupovinu potrebno je da unesete samo e-mail adresu koju ste registrovali i lozinku koju ste izabrali.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje naručenih proizvoda možete izvršiti putem uplatnice (virmana), putem platnih kartica i putem mobilnih telefona.

  1. Uplatom na račun - Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos sa narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici (svrha uplate, naziv firme kao i broj žiro-računa za uplatu) možete naći na oglednom primerku na sajtu, u verziji prilagođenoj za štampanje ili u sadržini e-mail-a koji ste dobili od Galerije Podova. Vi unosite podatke o uplatiocu kao i iznos (u vrednosti narudžbenice) koji uplaćujete. Kako biste naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja narudžbenice plaćanje putem opšte uplatnice izvršite u roku od 48h.
  2. Ukoliko prilikom naručivanja kao način plaćanja izaberete plaćanje Platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Banka Intesa Beograd vrši procesuiranje kartica na Internetu. Na sajtu banke ćete uneti broj svoje kartice i ostale potrebne podatke. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu. Ako imate uslove za plaćanje, banka rezerviše sredstva na Vašem tekućem računu u vrednosti iznosa narudžbenice. U slučaju uspešnog plaćanja automatski Vam se prosleđuje email sa svim detaljima Vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon toga, sa sajta banke bivate ponovo prosleđeni na www.galerijapodova.com gde se kupovina završava. U slučaju da Vas banka iz bilo kog razloga odbije, emailom ćete biti obavešteni da sredstva nisu skinuta sa Vašeg računa i da plaćanje nije uspelo. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim Galerija Podova d.o.o neće biti odgovorna za njihovu zloupotrebu.
  3. PlatiMo – Nakon poručivanja proizvoda, plaćanje korišćenjem PlatiMo servisa se vrši na sledeći način:
  • Nakon unosa svog broja mobilnog telefona, Galerija Podova Vam na mobilni telefon šalje m-račun
  • m-račun potpisujete tako što unosite Vaš sPIN čime potvrđujete plaćanje
  • Na Vaš mobilni telefon stiže potvrda o statusu plaćanja porudžbine

TROŠKOVI DOSTAVE

Galerija Podova snoši troškove dostave ukoliko je vrednost poručene robe veća od 3.000 RSD. Ukoliko je vrednost poručenih proizvoda manja od navedenog iznosa, troškovi dostave će iznositi 500 RSD i biće jasno naznačeni na porudžbenici.

ROK ISPORUKE

Na svakoj strani Detalja o proizvodu navedeno je koliki je vremenski period potreban da bi proizvod bio isporučen na željenu adresu.

Pošiljka počinje da se priprema onog trenutka kada se potvrdi uplata na naš žiro-račun i biće isporučena u naznačenom roku.

DOSTAVA I PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava proizvoda kupljenih u internet prodavnici se vrši preko službe dostave. Nakon potvrde o izvršenom plaćanju, proizvodi se pakuju, a službi dostave se dostavljaju podaci o naručiocu i adresi na koju se vrši isporuka.

Pre isporuke kurir će Vas kontaktirati putem broja telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i sa Vama ugovoriti termin isporuke. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati dostavnicu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate primljenu robu.

REKLAMACIJE

U slučaju uočenih nepravilnosti nakon prijema pošiljke možete izvršiti reklamaciju poručenih proizvoda tako što ćete nas kontaktirati telefonom (broj telefona možete naći na stranici "Kontakti"), a mi ćemo rešiti Vašu reklamaciju u zakonski propisanom roku.

Galerija Podova d.o.o uvažava reklamacije na kvalitet i količinu. Ukoliko nismo u mogućnosti da rešimo Vašu reklamaciju u skladu sa Vašim zahtevom vratićemo Vam novac na račun sa kog je izvršena uplata.