Proljećno uređenje dvorišta, bašti i terasa

Proljećno uređenje dvorišta, bašti i terasa

Svake godine, sa prvim vesnicima, proleće nas poziva da više vremena provodimo napolju, uživamo u suncu, prirodi, vazduhu. To je pravi trenutak kada se želja za sređenim i mirnim kutkom oko kuće, na terasi ili u bašti nekog ugostiteljskog objekta može pretvoriti u stvarnost.

Danas postoji više mogućnosti kada je uređenje dvorišta u pitanju.

Ukoliko ste ljubitelj prirodnog izgleda, veštačka trava je odlično rešenje. Izgleda identično kao prava, podjednako je prijatna, dugotrajna je i mnogo jednostavnija za održavanje.

Osim veštačke trave, za sve ljubitelje prirodnih materijala, drvo je uvek izbor broj jedan. Dekingom uređeno dvorište pripisuje mu notu elegancije i luksuza. Deking je jednostavan za postavljanje, vrlo otporan na atmosferske prilike i može se koristiti dugi niz godina.

Interesantan momenat u uređenju dvorišta predstavljaju i tepisi za spoljašnju upotrebu. Zanimljivih dezena, neverovatno izdržljivi predstavljaju pravo iznenađenje kada je uređenje dvorišta, bašti i terasa u pitanju. Zahvaljujući UV zaštiti ovi tepisi su otporni na svetlost i vlagu, a njihov izgled zadržava postojanost kroz nekoliko sezona.

A ukoliko želite da dodatno udahnete proleće svom dvorištu, to možete učiniti pomoću jastučića za stolice u veselim bojama.

Kakav god materijal ili vrsta poda da vas inspiriše, prošetajte do Galerije Podova i odaberite pravo rešenje za prolećno osveženje bašte ili terase.

  • Pratite nas:

© Galerija Podova 2017 | produced by MASSVision, powered by cMASS