KUTAK ZA NAJMLAĐE - Vrijeme je za bajke

KUTAK ZA NAJMLAĐE - Vrijeme je za bajke

Ukoliko želite da obradujete vaše mališane i priredite im nezaboravno iskustvo, onda je Galerija Podova idealno mjesto za vas. Pažljivo i specijalno kreiran asortiman za najmlađe pretvoriće dječiju sobu u magičan prostor iz bajke, unijeti čaroliju u najskriveniji kutak, a sigurni smo, i izmamiti osmijehe vaših mališana.

 

TEPISI

Oživite dijete u sebi, pođite sa nama u šareni svet razigranih boja i crtanih junaka i stvorite svojim najmlađima savršeni kutak za igru i odrastanje.

Utoplite sobe vašeg mališana nekim od tepiha iz naše ponude - može biti baš onaj sa amblemom kluba za koji navija, u omiljenim bojama ili sa crtanim junakom koje vaše dijete obožava. Sigurni smo da će Noddy, autići, My little pony, princeze, sovice, Hello Kitty i mnogi drugi crtani junaci unijeti radost u sobe vaših najmlađih.

Za sve male buduće sportiste tu su i tepisi njihovih omiljenih klubova Zvezde i Partizana. Koji god da odaberete priredićete im udobno, ali i sigurno mjesto za igru, jer su tepisi i antialergiski.

 

TEPISONI

Postavljanjem tepisona od zida do zida zadržaćete toplinu prostorija u kojima vaši najmlađi borave, povećati njihovu sigurnost i umanjiti buku. Odaberite neki od tepisona iz razigrane palete jarkih boja i sa omiljenim dječijim motivima i stvorite vašim mališanima komforan i topao prostor za trčkaranje i igru.

 

VINIL

Ukoliko ste mislili da je vinil obloga samo za bakin špajz, kako ga se vjerovatno sjećate iz svog djetinjstva, griješite. Današnjim klincima je mnogo zabavnije sada kada je zahvaljujući savremenim metodama izrade, vinil izuzetno topla i praktična, a uz inovativne dezene i moderna podna oboga. Unesite radost i šarenilo u prostor namijenjen vašm najmlađima sa zabavnim dezenima i razigranim bojama vinila iz naše ponude i pretvorite sobu vašeg mališana u savršeni prostor za igru.

 

DJEČIJE TAPETE

I na kraju, uz pomoć dječijih tapeta oživite zidove i pustite princeze, super heroje, vilenjake i Diznijeve junake da ispričaju svoju priču i ožive bajku baš tu u sobi vaših najdražih mališana.