Pločice malih formata

U potrazi ste za savršenim dodatkom koji će uneti dinamiku i karakter u vaš prostor? Pločice malih formata su idealno rešenje koje zadovoljava i estetske i funkcionalne potrebe. Ne samo da dodaju šarm vašem prostoru, već i nude izuzetnu fleksibilnost u dizajnu.

Kolekcija Hexagoni
Kolekcija Hexagoni

Zamislite modernu kuhinju s dozom retro šika ili klasičnu kuhinju s nekim neočekivanim detaljima. Pločice malih formata su tu da unesu notu elegancije i karaktera, posebno na zidovima kuhinje. Njihov raznoliki oblik, poput kvadrata, paralelograma ili heksagona, omogućava vam da stvorite jedinstvene obrasce i teksture koje će privući pažnju.

Kolekcija Terra
Kolekcija Terra

Jedan od najlepših načina da iskoristite pločice malih formata je kombinovanje sa pločicama većih formata ili drugim vrstama podova poput parketa ili laminata. Ovaj kontrast u veličini i teksturi dodaje dubinu prostoru i ističe pojedine delove prostorije na jedinstven način.

Kolekcija Hexagoni
Kolekcija Hexagoni

Kada je reč o postavljanju pločica malih formata, mogućnosti su gotovo beskonačne. Možete ih koristiti za naglašavanje jednog zida ili dela zida, stvarajući tako fokusnu tačku u prostoriji. Još jedan trik je upotreba fug mase u kontrastnoj boji u odnosu na pločicu, što dodatno ističe format i oblik pločica, pružajući prostoru dodatnu dinamiku i karakter.

Kolekcija Metro
Kolekcija Metro

Ukratko, pločice malih formata su ne samo praktično rešenje za vašu kuhinju, već i moćan alat za transformaciju prostora. Dopustite im da ožive vaš dom i unesu svežine u svaki kutak.

Kolekcija Hydra
Kolekcija Hydra